logosite2A            

U zoekt professioneel, transparant en betaalbaar onafhankelijk liftadvies?

Welkom op onze website. Hier vind u onze diensten.

Graag lichten wij ook onze diensten nader toe in een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Voor een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer: 06-50256175, via

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een whatsapp 1984584 340bericht naar 06-50256175 en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Wij helpen u graag! 
 
NIEUW: in het menu Diensten hebben wij een standaard modelblad modernisering liften ingevoerd. In dit document kunt u bekijken hoe een trajectfase voor een modernisering van uw lift(en) opgesteld kan worden. Voor meer info kunt u ons uiteraard vrijblijvend bellen of e-mailen.
 
 Privacyverklaring (AVG):  Bij het raadplegen van de informatie op deze website wordt nooit gevraagd om persoonlijke gegevens van de betreffende website bezoeker te verstrekken. Bij het bezoeken van externe links via onze website kunnen wij echter niet garanderen dat deze externe websites aan de AVG wetgeving voldoen en is dus geheel voor uw eigen risico.
 

Alle rechten op deze website zijn voorbehouden.

Alle informatie in welke vorm dan ook op deze website is slechts informatief, er kunnen ook geen rechten ontleend worden aan deze informatie, Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarde van toepassing de DNR 21011 (eerste herziening juli 2013) Op verzoek sturen wij u deze toe of klik HIER